Одлука о изузећу од ЗЈН БиХ
15/09/2017
KONKURS: NEZVANIČNI REZULTATI
20/09/2017

Završen je i Treći košarkaški turnir Foča 3×3 po Fiba 3×3 pravilima, u organizaciji Asocijacije mladih Foča. Učešće na ovom turniru, uzela je i ekipa Studentskog doma Foča, koja je zauzela treće mjesto. Drugo mjesto bila je ekipa Lazovi puleni, a pobjednik ovogodišnjeg turnira je ekipa Frizer Rinko.

Za ekipu Studentski dom Foča igrali su: Dragovan Krunić (kapiten ekipe), Nikola Bojanić, Ognjen Budić i Damjan Tešić.

Pitali smo našeg kapitena, kakva su  im bila očekivanja pred početak turnira, i da li su zadovoljni ostvarenim rezultatom?

-Mi volimo ovaj sport, i često se okupimo pa igramo, rekreativno. Onda smo saznali da se organizujje ovaj turnir u Samoborskoj, i jednostavno smo htjeli da podržimo cijelu tu priču, ali i da okušamo našu sreću. Sve pohvale za organizatore ovog turnira. Nismo se nadali da ćemo stići do polufinala, ali borbenost moje ekipe je presudila, i mi smo uspjeli to da uradimo. Na našu žalost neki faktori, na koje mi nismo mogli da utičemo, bili su presudni da ne prođemo u finale.

Krunić navodi i da je ovo za njih bilo jedno lijepo iskustvo, te da je atmosfera bila odlična. Ekipa jednoglasno poručuje, da će se i sljedeće godine prijaviti, I pokušati ostvariti još bolji rezultat.

 

U znak zahvalnosti, uprava doma u dogovoru sa predstavnicima Studentskog parlamenta, odlučila je da nagradi naše košarkaše za njihov uspjeh. U njihovu čast, upriličena je večera u Caffe pizzeria Mozart.

 

– Ovo je pravi način, predstavljanja i reklamiranja ove ustanove, i zbog toga je logičan potez uprave, da nagradi svoje takmičare, rekla je potpredsjednica Tatjana Vasiljević.  Ona dodaje da, svaki student koji ode na neko takmičenje I vrati se sa medaljom može očekivati sličan tretman.

 

Predjsednik studentskog parlamenta Nemanja Čubrilo, poručuje:

-Nismo dugo čekali na novi pehar. Želim još jednom da im čestitam na njihovom uspjehu i ispred našeg parlamenta, ali i u svoje lično ime.  Prošli put smo obećali i evo prvom prilikom smo i ispunili obećanje, da ćemo podržati bilo koga ko poželi da se takmiči u nekom sportu. Čim su mi predložili da žele učestvovati na turniru, odmah smo regulisali pitanje njihove opreme i kotizaciju. Nadam se da će ovo biti primjer ostalim studentima i da će se povećati broj onih koji žele učestvovati na raznim manifestacijama I turnirima.